12345

Utastájékoztatás

2014. augusztus 16.
Utazás az Éjszakai átszállóra vonattal és busszal, valamint szálláslehetőségek Dunaújvárosban. »»»

2014. július 23.
Ha szerény anyagi keretek között is, de augusztus 26-án délután mégis elindul az idei Éjszakai átszálló összművészeti fesztivál első szerelvénye. »»»

2013. november 21.
A kilencéves Rezsőke, mint minden hétköznap (leszámítva persze a Nagy Októberi Szocialista Forradalom két héttel ezelőtti ünnepnapját), 1963. november 21-én, csütörtökön is pontosan reggel 7 órakor ébredt a vekker hangjára. Az ágyból kibújni viszont egy cseppet sem volt kedve. »»»

2013. november 20.
Ha a Sziget Fesztivál lennénk, 0. napnak hívnánk, ha Nostradamus, akkor Armageddonnak. De az Éjszakai átszálló üzemigazgatóságán csak így hivatkozunk rá: „…” »»»

2013. november 19.
Hogy miért lehetünk tele izgalommal az idei Éjszakai átszálló miatt? Legelőször is azért, mert a peronok népének három hosszú évig kellett arra várnia, hogy a Kortárs Művészeti Intézet – Dunaújváros állomásról újra menetrendszerinti járatok induljanak. »»»

2013. november 19.
A Dunaújvárosi Hírlap hétfői számában megjelent írás végére ott tettünk három pontot, hogy a naptár az Éjszakai átszálló üzemigazgatósága – vagy ha így jobban tetszik: a művész és a kurátor – kezére játszott. »»»

2013. november 18.
Minden ott kezdődik, hogy a kurátor (az Éjszakai átszálló szótárában az állomásfőnök) kényszerítve érzi magát, hogy kiállítást és hozzá kapcsolódó rendezvényeket szervezzen. »»»

2013. november 16.
Az Éjszakai átszálló állomásfőnökének levele »»»

2013. november 15.
Ki az a városi legenda, aki gyermekkorában a Gagarin tér és a Bocskai utca környékén a nála lévő zsírkrétával (vagy a kezébe kerülő tégladarabbal) minden házfalat nonfiguratív rajzokkal díszített, éppen olyan magasságban, amit az életkora akkor megengedett? »»»

2013. november 14.
Az Éjszakai átszálló üzemigazgatóságán az elmúlt három esztendőben csak szellemmálházók jártak-keltek. Most újra benépesült - és remélhetőleg jövő hét szerdától vasárnapig az ICA-D peronjai is megtelnek utasokkal. »»»

  . oldal -  elem/oldal következő következő
főoldal
menetrend
utastájékoztatás
visszapillantó
megszűnt járatok
átszálló-tudomány
üzemigazgatóság
információ
blogspot
facebook
youtube
éá-szótár
kereső

Médiadíj