12345
meghivo
Dicsértessék | Je suis libre

MAKRA ZOLTÁN
Dicsértessék című kiállítása

BAGDI KATALIN, DOMONKOS BERNADETT, FÁBRI DÉNES, KISS FARKAS DÓRA, PODMANICZKY ÁGNES, SIPOS MELINDA és SZOLGA ZSÓFIA
Je suis libre / Szabad vagyok című divatbemutatója
(videó, hang és fény: GÁL ÉVA ANGELINA és VISNYOVSZKY JÁNOS)

after party: NATICHECK, KRISZ és az ITP

menetrend

főútvonal

tömegközlekedés

20:00 | Makra Zoltán kiállítása
A május 18-án küldött e-mailjében Makra Zoli azt írta az átszálló kurátorának, hogy az Echo 2006/1. számában megjelent Világrezervátum című, Aknai Tamás tollából származó kritika támpontokat ad a Dícsértessék kiállításhoz is — mivel a két bemutató formailag ugyanarra az ötletre épül. Igaz, tartalmilag komoly különbségek is vannak. »»»
21:00 | Es-tu libre?
Menetrendszerű pénteki forgalmi dugók Badapesten és Érdnél, rally bajnokság miatti útlezárások Dunaújvárosban, és (amikor már mindenki azt gondolja, hogy célba ért, hogy megnyugodhat) felhőszakadás a közönség és a modellek nyakába - magyarul kényszerű, villámgyors helyszínváltoztatás. E nehéz körülmények ellenére a hét fiatal divattervező mégis hiszi, hogy szabad... »»»

menetlevél

4, 5 vagy 6
A dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézet immár negyedik alkalommal várja az Éjszakai átszálló kiruccani vágyó utasait. »»»

visszapillantó

img Je suis libre / Szabad vagyok (13 kép)

BAGDI KATALIN, DOMONKOS BERNADETT, FÁBRI DÉNES, KISS FARKAS DÓRA, PODMANICZKY ÁGNES, SIPOS MELINDA és SZOLGA ZSÓFIA Je suis libre / Szabad vagyok című divatbemutatója (videó, hang és fény: GÁL ÉVA ANGELINA és VISNYOVSZKY JÁNOS)
bg
bezárás
előző következő
view lbimage betöltés

büntetőcédula

Mozaik Fesztivál: átszállások
Tárlatok a forradalom vagy szabadság apropóján, divatbemutató meg éjszakába nyúló pörgetések - az Éjszakai átszálló 4, 5 vagy 6 programjaival megkezdődött a Mozaik Összművészeti Fesztivál. A helyszín (egyelőre) a kortárs intézetben - keddtől a Petőfi liget népesül be. »»»
Mozaik Fesztivál: összművészet napról napra
Az Éjszakai Átszálló 4, 5 vagy 6 programsorozatával már pénteken megkezdődik a Mozaik Összművészeti Fesztivál: a programsorozat egészen június 4-ig kényezteti a kultúra barátait - olvassák el a DO címszavas kedvcsinálóját! »»»
főoldal
menetrend
utastájékoztatás
visszapillantó
megszűnt járatok
átszálló-tudomány
üzemigazgatóság
információ
blogspot
facebook
youtube
éá-szótár
kereső

Médiadíj