12345
2014. július 23.
Nyárvégi Éjszakai átszálló
Ha szerény anyagi keretek között is, de augusztus 26-án délután mégis elindul az idei Éjszakai átszálló összművészeti fesztivál első szerelvénye.

Az utóbbi hetekben lapunkban több ízben is olvashattak arról, hogy forráshiány miatt kérdésessé vált a város egyetlen kortárs művészeti fesztiváljának, az Éjszakai átszállónak (Éá) megrendezése. Örömmel jelentjük: az eredeti terveknek megfelelően augusztus 26. és 30. között ismét jelentkezik az Éá.

–- Főként magánfeleajánlásoknak köszönhető, hogy ha szerény keretek között is, de megrendezhetjük a 11. Éjszakai Átszállót. A programsorozatban szerepet kapó alkotók, zenészek, kiállítók önkéntes alapon, ingyen vállalták a fellépést és több céges felajánlás is érkezett -– fogalmazott a DH-nak Fehérvári Tamás [társ]szervező.

Az Éjszakai átszálló - Csakoda címmel jelentkező fesztivál idei programkínálata a szabadidő témája köré szerveződik. A látogatók szabadidejüket a fesztiválon tölthetik el, ahol több pozíciót képviselő alkotók szabadidő-értelmezései nyithatnak számukra újfajta távlatokat az időtöltés különböző formái felé.

 

Szabó Szabolcs
Dunaújvárosi Hírlap

főoldal
menetrend
utastájékoztatás
visszapillantó
megszűnt járatok
átszálló-tudomány
üzemigazgatóság
információ
blogspot
facebook
youtube
éá-szótár
kereső

Médiadíj