12345
2013. november 21.
Dj Mesterházy
Mesterházy Ákos szolidan lavírozik a hazai színtéren, változatos ízlése és sajátos ötletei teszik mindig újra és újra izgalmassá bulijait. A szolid jazztől és funktól a csöndes, úszós ambienten keresztül a kísérletezős IDM-ig és drill'n'bass-ig is el képes menni egy szetje alkalmával.
A hazai elektronikus zenei színtér ismerőinek és követőinek minden bizonnyal ismerősen cseng a Syrup név. Az egyébként nem túl pezsgő veszprémi klubéletbe az ezredforduló tájékén vitt egy kis lendületet Döme Péter (Pipedome), az Easy Life Natural különbejáratú zajfelelőse, valamint Mesterházy Ákos, aki mára az ország egyik legismertebb pultoperátora lett.

 A Syrup kezdetben a veszprémi Münchausen Bárban szórakoztatta a tömeget, székhelyük azonban lassanként átkerült a Séd Mozi alagsorában található Expresszo-ba. Egy nem működő mozi épületében található tökéletes retro-klubról van szó, ahol hétről hétre bele lehetett kóstolni a két veszprémi DJ határozottan édeskés, cukros-miazmás, mindenhonnan összekevert szirupjába. Veszprémen kívül is taroltak a Syrup-bulik - nyaranta rendszeresen szórakoztatták a hipsztereket Balatonalmádiban rendezett balatonparti bulijaikkal (szándékosan nem követjük el az idétlen "parti party" szóviccet).

Mesterházy mester amolyan honi csodabogár. Majdnem mint minden más underground DJ, annyi különbséggel, hogy ő azért nem járt úgy, mint mondjuk Palotai - nem lett annyira underground, hogy már minden hurkástarkójú meg a csilli kis nője is érte rajongjon. Mesterházy Ákos szolidan lavírozik a hazai színtéren, változatos ízlése és sajátos ötletei teszik mindig újra és újra izgalmassá bulijait. A szolid jazztől és funktól a csöndes, úszós ambienten keresztül a kísérletezős IDM-ig és drill'n'bass-ig is el képes menni egy szetje alkalmával. Mesterházy nem tud nem meglepetést okozni. Kísérője, ak bemelegíti előtte a terepet, a helyi minimal-hittérítőből elektro-hittérítővé megtért Sowjet lesz.

főoldal
menetrend
utastájékoztatás
visszapillantó
megszűnt járatok
átszálló-tudomány
üzemigazgatóság
információ
blogspot
facebook
youtube
éá-szótár
kereső

Médiadíj